Cautare

2082 de rezultate pentru "sorin stanisel" (3.84 secunde)
Desi teoretic se bazeaza pe circa 280 de craioveni care incaseaza venit minim garantat si care ar trebui sa presteze pana la noua zile pe luna in folosul comunitatii, directorul Serviciului de Salubritate, Sorin Ciobanu, nu poate pune in practica teoria, din simplul motiv ca multi dintre "sezonieri" isi iau scutiri de la medicii de familie.
Oprescu se apara de acuzatii Pe de alta parte, senatorul Sorin Oprescu, directorul Spitalului de Urgenta Universitar Bucuresti, a declarat ca nu si-ar fi permis sa puna in pericol viata presedintelui, precizand ca blocul operator unde urma sa fie operat seful statului era in perfecta stare de igiena, iar testele au confirmat-o.
Cine este Baaklini Said, cel care a fost ajutat de firma Alinei Gorghiu sa castige prin neprezentare procesul cu statul Said Baaklini si Sorin Blejnar au fost initial complici la prejudicierea bugetului public cu 41.943.157 lei.
Sorin Ciobanu, directorul Serviciului de salubritate, unitatea care incaseaza de la populatie si agenti economici si banii pentru Eco Sud, sustine insa ca a scos TVA de la imparteala pe cap de abonat a obligatiei fata de Eco Sud:
O expunere sistematica a evenimentelor se gaseste in volumul Anotimpul OZN-urilor (editura aradeana Mirador, 1995), autori Raluca Marinache, Ovidiu Somesan si Sorin Ghilea, ultimul dintre acestia devenind ulterior membru ASFAN. ... Profesorul Ioan Sorin Apan, din localitate, a comentat:
Georgeta Nuta participa pana pe 15 decembrie inclusiv, la targul de cadouri pentru copiii cu dizabilitati, pe Sorin Birsan din Busteni. Sorin Birsan lucreaza obiecte de arta numai cu mana stanga, pentru ca are mana dreapta complet paralizata.
Totolici Genica, Zaharia Bolea, Banila Gelu, Constantinescu Gabi, Artimof Daniela, Enache Sorin, Ciumacencu Nicu'or, Gelu Paizan, Eduard Chevorkian. ... Ion Stefan, Nicolescu Sorin, Popa Florin, Anton Gabriela, Lupu Nistor, Iancu Enache, Marinescu Cornel, Comanescu Corneliu si Scutaru Alexandru.
Dincolo de rivalitatile politice, Sorin Ionita, presedintele Societatii Academice din Romania, atrage atentia ca "schema restructurarii nu a fost chibzuita si a fost facuta peste noapte", pentru ca, in opinia sa, sunt ministere in care chiar e nevoie de un numar mai mare de angajati.
Ontanu, care denuntase atunci "paruiala din partid" la care nu vrea sa ia parte, nu a recunoscut faptul ca schimbarea de conducere din iulie, cand DIP a predat oficial filiala lui Sorin Oprescu si lui Marian Vanghelie, a avut un rol hotarator in revenirea sa.
Emil Boc a precizat ca PD a mandatat o echipa condusa de Sorin Frunzaverde, vicepresedintele formatiunii, pentru a purta discutiile politice cu PN¥CD.
Influenti, simboluri si businessmeni La categoria influenti, oameni care, desi nu au functii publice, politice, administrative, dar au o influentaa mai mare asupra celor care iau decizii, primul loc il ocupaa Gigi Becali (foto), urmat de Dinu Patriciu, Ion Tiriac, Ion Iliescu, Theodor Stolojan, Sorin Ovidiu Vintu, Adrian Naastase, Cristian Tudor Popescu, Ion Cristoiu, Mugur Isaarescu.
PSD Bucuresti nu ia masuri ireale In acelasi timp, presedintele organizatiei PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a declarat marti seara, la finalul unei sedinte cu liderii de organizatii, ca organizatia Bucuresti nu va lua nicio masura in privinta fostului presedinte PSD Adrian Nastase, fara o baza reala.
In timp ce Solomon isi declara fara ezitare dragostea pentru primarie, viceprimarului Sorin Iordache nu-i prieste munca in administratie. ... La polul opus, viceprimarul Sorin Iordache nu vrea sa mai auda de primarie dupa finalizarea mandatului.
Aceasta ii cuprinde pe Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde, Cristian David si Lazar Comanescu. ... Democratul Sorin Frunzaverde nu pare a avea nici el prea multe sanse, cel putin din perspectiva liberalului Tariceanu, dar nici a PD, in randurile caruia ocupa esalonul doi.
Potrivit viceprimarului Sorin Iordache, fiecare asociatie de proprietari va primi cereri si declaratii pe propria raspundere de la familiile si persoanele singure cu venituri nete de pana la cinci milioane de lei/membru de familie.
Numele vehiculate pentru desemnarea comisarului european din partea Romaniei erau pana in prezent Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde.
Consilierul municipal craiovean PSD Cristian Cretu, recent pus pe lista propunerilor de excludere din partid de catre presedintele PSD Dolj, Ion Calin, din cauza unui vot in Consiliul Local Craiova contra interesului politic pesedist, va ramane la mila organizatiei de cartier, a precizat ieri presedintele Filialei Craiova, Sorin Iordache.
Directorul Serviciului Public de Salubritate Craiova, Sorin Ciobanu, il sustine pe primar, afirmand ca Ministerul Mediului a comunicat oficial Primariei Craiova ca poate demara actiunile pentru amenajarea unui incinerator de deseuri menajere netoxice, intrucat regiunea Oltenia beneficiaza de dreptul de a arde intre 10.000 si 20.000 de tone de reziduuri anual.
El a afirmat ca spera sa aiba un contracandidat la alegerile pentru presedintia PSD, care ar trebui sa se desfasoare anul viitor, in discutie fiind senatorul Sorin Oprescu.
Presedintele executiv al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat joi ca declaratiile liderului filialei, Sorin Oprescu, privind o eventuala candidatura la conducerea partidului au fost interpretate in organizatie drept o dorinta a acestuia de a fi vicepresedinte in echipa lui Mircea Geoana.
google-analytics.com